Als je echt iets wilt bereiken

Gamailen.nl

Wij zijn een email marketing bedrijf uit Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met emailmarketing. Wat begint met een maandelijkse nieuwsbrief tot het bouwen van geautomatiseerde campagnes.

 

Marketing Automation.

Wij bouwen dit geheel in de huisstijl van jouw bedrijf. Zodat iedere mailing jouw eigen lay-out heeft. Gamailen.nl vindt het belangrijk dat service nog bestaat ook in deze digitale wereld! Daarom zullen wij altijd de juiste service blijven bieden.

 

E-mailmarketing is de meest effectieve en efficiënte vorm van online marketing. Wij geloven dan ook in de commerciële waarde van een “persoonlijke” mail. Het is dé weg om iemand aan te spreken en dat kan op een mooie, persoonlijke en professionele manier.

Onze klanten


Gamailen.nl is de marketingtool waarmee je eenvoudig nieuwsbrieven, professionele enquêtes en (after)salescampagnes maakt. Zo kunnen wij van begin tot eind jouw digitale communicatie verzorgen. Maar je kunt ook zelf aan de slag gaan. Het systeem is Nederlandstalig en met behulp van de drag en drop tool kun je zelf de inhoud van jouw mailing of campagne bepalen.


Weet je het even niet meer? Gamailen.nl helpt! (telefonisch of per e-mail) en daarnaast hebben we een video vragencentrum wat 24 uur per dag bereikbaar is!


Het resultaat van je nieuwsbrief kun je terugvinden in de analyserapportages. Hier vindt je onder andere verzendratio’s, openratio’s en klikgedrag. Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? Gamailen.nl is jouw specialist vanuit Rotterdam en omstreken op het gebied van e-mailmarketing!

 

  • e-mailmarketing