E-mailmarketing in Rotterdam? Kies voor de professionals, kies GaMailen.nl!

Wij zijn GaMailen en wij willen jou graag helpen met jouw e-mailmarketing. Wij gebruiken onze eigen e-mailmarketing software wat het maken van een e-mailing erg makkelijk maakt.

Wij helpen graag met het brainstormen voor het maken van een e-mailcampagne en kunnen jou ook helpen om deze waar te maken.

Ontzorgd door GaMailen.nl kan natuurlijk ook.
Je kunt er voor kiezen om ons alles te laten doen, het enige wat jij dan hoeft te doen is content aan te leveren.

Zelf doen?
Of je kiest ervoor dat wij je uitleggen hoe het systeem werkt en dan kan je het zelf doen.

Overzichtelijke pakketten.
Op onze site bieden wij verschillende pakketten aan. Voor €50,00 krijg je al onbeperkt mailen tot 500 contactpersonen en 2 persoonlijke sjablonen. Maar wij kunnen die pakketten ook op maat maken voor uw bedrijf. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een brainstormsessie te houden en een training te volgen.

Altijd goede service!
Wij vinden service erg belangrijk. Wij zien dat veel bedrijven in e-mailmarketing dit niet genoeg bieden. Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten zo goed mogelijk geholpen worden. Daarom hebben wij op ons site ook blogs staan waar je alles kan lezen over e-mailmarketing en over wat je wel en beter niet kunt doen.

Wil je dat wij vrijblijvend contact met je opnemen? Vul dan het onderstaande formulier (zo volledig mogelijk) in. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met je op.


Naam*:
Bedrijfsnaam:
Telefoon*:
Email*:
Vraag of opmerking: