E-mailmarketing Leeuwarden? Jazeker!

Ben jij op zoek naar een professioneel e-mailmarketing bedrijf in leeuwarden waar persoonlijke service en aandacht voorop staat? Gamailen.nl verzorgt jouw complete en professionele e-mail campagnes en zorgt voor duidelijke en meetbare resultaten dankzij een overzichtelijk dashboard.

 

Gamailen.nl heeft een zelfontwikkeld, nederlands, systeem waarbij het maken, verzenden en beheren van jouw e-mailmarketing een fluitje van een cent is. Dankzij onze visuele e-mail editor en de mogelijkheid om een e-mail proef te versturen, bouw jij je e-mails niet alleen makkelijk en snel, je bent er ook zeker van dat deze goed worden verzonden naar jouw klanten en dat de boodschap juist wordt overgedragen!

 

Liever zelf aan de slag?

Bij ons krijgt je standaard een training of workshop bij jou op locatie in leeuwarden of bij ons op kantoor. Tijdens deze workshop gaan wij samen aan de slag met het importeren van jouw klantgegevens, voegen wij jouw huisstijl toe aan ons systeem en maken wij samen jouw de eerste e-mail. Na deze workshop beschik jij over alle informatie over ons systeem en kun je zelf aan de slag. Is er toch iets niet helemaal duidelijk, of heb je toch nog een vraag? Dit is natuurlijk geen probleem, wij staan klaar om je verder te helpen.

 

Prijzen en pakketten

Iedere klant is anders, toch starten wij altijd met onze standaard pakketten. Onze ervaring is namelijk dat het lastig inschatten is wat je daadwerkelijk nodig hebt wanneer je start met e-mailmarketing. Je kunt daarom eenvoudig overstappen naar een groter of kleiner pakket, mocht jouw eerste keuze toch niet helemaal aansluiten bij jouw behoefte en gebruik van ons systeem.

Naam*:
Bedrijfsnaam:
Telefoon*:
Email*:
Vraag of opmerking:

Klein pakket

Onbeperkt mailen

Tot 500 contact personen

1 Persoonlijk sjabloon

€50,00*

Lees meer

Middel pakket

Onbeperkt mailen

Tot 1.000 contact personen

1 Persoonlijke sjabloon

€75,00*

Lees meer

Groot pakket

Onbeperkt mailen

Tot 2.500 contact personen

2 Persoonlijke sjablonen

1 Enquête per jaar

€130,00*

Lees meer

Extra groot pakket

Onbeperkt mailen

Tot 8.000 contact personen

2 Persoonlijke sjablonen

2 Enquêtes per jaar

€250,00*

Lees meer

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel 010 304 4000.