Met e-mailmarketing je content verspreiden in Gelderland

E-mailmarketing is een van de krachtigste en efficiëntste methoden om jouw klanten te bereiken met aanbiedingen, nieuws en updates over jouw bedrijf. E-mailmarketing wordt ook wel permissiemarketing genoemd: de ontvanger geeft toestemming om informatie van jouw bedrijf per e mail te ontvangen. Voor succesvolle e-mailmarketing heb je twee dingen nodig: relevante content en een goed systeem zodat jij zeker bent dat de content juist binnenkomt, hierbij kunnen wij je helpen!

 

De kracht van e-mailmarketing

Voor e-mailmarketing geldt dat de kracht van de boodschap zit in de relevantie, hoe goed sluit de content aan bij jouw bedrijf. Des te beter je content aansluit op je bedrijf hoe hoger de resultaten zullen zijn. Met e-mailmarketing ben je actief bezig met het vergroten van je zichtbaarheid en blijf je eenvoudig in contact met bestaande klanten en kom je in contact met nieuwe klanten.

 

Zicht op je resultaat

E-mailmarketing levert data op, met deze data kunnen wij jou helpen om inzicht te creëren in het gedrag van klanten om zo meer leads, verkopen en website bezoeken te genereren. Met deze data kunnen wij geautomatiseerde e-mailcampagnes op zetten die worden beïnvloed door acties en handelingen van een klant maken wij de stroom van informatie en content persoonlijk. Door de content persoonlijk te maken voor iedere ontvanger zorgen wij ervoor dat informatie relevant is voor de ontvanger, maar hem niet stoort.

 

Meetbaar resultaat

In jouw persoonlijke dashboard in ons systeem zie jij overzichtelijk welke linkjes, afbeeldingen en knoppen in jouw e-mail zijn aangeklikt en welke juist niet, op welke dagen er meer of juist minder mailings worden geopend en welke onderwerpen relevant zijn. Met deze informatie maken wij het resultaat meetbaar en wordt het gedrag van de ontvangers van jouw nieuwsbrief inzichtelijk.

 

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen in Gelderland of heb je behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel 010 304 4000.

Naam*:
Bedrijfsnaam:
Telefoon*:
Email*:
Vraag of opmerking: